Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твС нож бе нападнат младеж

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твС нож бе нападнат младеж
Коментари Харесай

Наръганото в столичен тролей момче: Беше малко джобно ножче, доста бързо го изкара

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

С нож бе атакуван юноша в столичен тролей през вчерашния ден. Причината за това е, че момчето не е имало маска в градското возило, което подразнило различен мъж, който му извадил нож отсреща. 

Човекът се ядоса, че съм нямал маска и  реши да вземе нещата в свои ръце като извади нож, с който ме заплашваше. Аз се съгласих с него, че ще сляза на идната спирка, при което той ме намушка с ножа. Беше малко джобно ножче. Доста бързо го изкара. Това описа в ефира на Нова тв нападнатото момче.

Полицаите доста бързо дойдоха. Мъжът слезе от рейса и побягна да се скрие зад едно дръвче - доста смешна картинка, добави младежът. 

А минути по-късно нападателят, с белезници на ръцете, разяснява, че момчето единствено се е наръгало. 

Всичко това се е случило в тролей №9. 

Вчера към 16,40 часа научихме за сдърпване сред жители в транспортно средство болести неносене на маска от един от жителите и изваждане на хладно оръжие и пострадване.  Нараняването е станало в региона на рамото, като момчето е прегледано от медицинсик екип и освободено. Това разказа Лъчезар Пейков от Центъра за градска подвижност. И добави, че нападателя е хванат извънредно бързо от полицейския екип, който в оня миг е  бил в региона. 

Шофьорът на тролея е видял какво става в огромното огледало. Видял е по какъв начин пасажери се гонят из тролея и пострадалия е съумял да стигне до него и да го помоли за помощ. Той незабавно се е обадил на Центъра за надзор. В този миг е имало пасажери и един от тях се е обадил на 112, разказа Иво Василев, който е зам.- шеф на Столичен електротранспорт. 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР